Малко повече за форума...

Go down

Малко повече за форума...

Post by PETRA on Tue Mar 14, 2017 11:46 am

Здравейте, скъпи потребители,
Първо искам да благодаря на всеки един от Вас, който се е регистрирал във форума - това значи изключително много за нас - хората, които го създадохме.

В тази тема ще разберете малко повече информация, относно форума - неговата цел и т.н.
Както вече знаете форумът се отнася за модата като цяло - всички модни тенденции, новости, събития ще се отразяват тук, но далеч целта на форума не се опира само до модата. Целта на форума е създаване на нови приятелства, прекарване на приятни минути във виртуалното пространство, опознаване на нови хора, иии.. писане на някой-друг пост в темите.

Форумът е структуриран по доста интересен начин - на отделни категории. Всяка категория се отнася за различно нещо - мода, спам и забавни игри, конкурси, въпроси, раздел за докладване за бъгове, музика и т.н, така че се надявам всеки един от Вас да намери своето си място във форума, и да прекарва минути в раздела, който му се струва най-приятен.
Както сигурно сте се досетили, форумът е любителски, направен е в любителска платформа, така че не разполагаме с материални средства. Възможно е някои от опциите, които сте виждали в други форуми тук да не са достъпни, но вярвам, че това не би Ви представлявало някакъв проблем.

Приятни мигове, прекарани във форума!
Поздрави,
Екип Fashion Fan Forum
avatar
PETRA
Admin
Admin

Posts : 5
Join date : 2017-03-14

View user profile http://fashion-fan-bg-forum.forumotion.eu

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum